Vanaf vrijdag 12 t/m zondag 14 Februari a.s. verzorgen samenwerkende artiesten en kunstenaars uit Zutphen het benefiet festival ‘(H) Art voor Haïti’ . Zij komen in

in actie t.b.v. de aardbevingslachtoffers in Haïti. Het festival zal plaats vinden op twee locaties, te weten het Cinemajestic filmtheater aanvang 14.00 uur en zaal DWK gebouw aan de Leeuweriklaan aanvang 20.00 uur.

De organisatie heeft vele artiesten bereid gevonden om belangeloos mee te werken. Het weekend staat dan ook vol met kleinkunst, theater, artiesten en band optredens.

Tijdens het avond programma in zaal DWK aan de Leeuweriklaan, kan het publiek op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 20.00 uur spetterende optredens verwachten van o.a. de jonge band Woodstar, Hans Driesten Blues experience en Chief William (zaterdag). Voor de vrijdagavond staan o.a. de bands Best Vet, Dat Doe’w en Cellblock op het programma. Tussentijds zal performer- en ‘life time rocker’ Little Jack zijn eigen(wijze) show opvoeren.

Het middag programma op zaterdag en zondag zal vanaf 14.00 uur plaats vinden in het grande café van het Cinemajestic filmtheater. Op het programma onder andere lichte muziek, troubadours, kunstexposities en nog veel meer. Zaterdagmiddag 13 februari met o.a. Sous les Charmes, Flor de Luna, Wolfram Reisiger en Zutphense stadsdichter Ton Luijten. Op zondagmiddag een gecombineerd programma voor jong en oud, met Cootjes poppentheater en diverse akoestische optredens.

Anders dan de landelijke actie voor giro 555, heeft de organisatie er bewust voor gekozen om de opbrengst van het evenement volledig ten goede te laten komen aan S.O.S. Kinderdorpen, een organisatie die al vele jaren actief is in Haïti.

Passe-partout: 12.00 euro voor het gehele weekend en per mail te bestellen bij: p.goudriaan@xs4all.nl.

De entree voor de vrijdagavond- en zaterdagmiddag bedraagt 5,00 euro, waarbij voor kinderen op zaterdagmiddag half geld (5 tot 12 jaar). De entree voor de zaterdagavond bedraagt 7.00 euro. Voor het zondagmiddag is een vrijwillige bijdrage van toepassing. De entree gelden komen volledig ten goede aan SOS kinderdorpen, extra bijdragen bovenop het entreeprijs zijn van harte welkom.

De totaalopbrengst van de actie zal op zondagmiddag tussen 17.00 en 18.00 bekend worden gemaakt.

Tot dan!

Arida

Namens : Samenwerkende kunstenaars en artiesten (h)Art voor Haiti.