Theaterproducties “Het Hof” gaat in samenwerking met “AridaTheater” de nieuwe productie ‘De ware Judas’ op de planken zetten. Voor deze productie, die in Hengelo en omgeving in de verschillende theaters te zien zal zijn, worden zowel mannelijke als vrouwelijke acteurs gevraagd. Ervaring is mooi meegenomen maar geen must!

Er zijn nog heel veel rollen in te vullen dus iedereen is welkom. Omdat een evenwichtige verdeling van broeders en zusters het verhaal ten goede komt, worden met name mannelijke ‘Judassen, Jezussen, Apostelen en Pilatussen’ gevraagd om op te staan.

Over de Ware Judas:

Het script dat inmiddels op de planken ligt, is van eigen hand en gebaseerd op het ‘Laatste avondmaal’. Vernieuwend is dat dit verhaal een bewerking is en vanuit een ander perspectief geschreven is dan men zou mogen verwachten.

Centraal in de voorstelling staat de vraag: of een ander Judasbeeld geoorloofd of zelfs vereist is. Geïnspireerd door ‘De ware Judas’. Nieuw licht op een duister figuur van auteur Bert Aalbers. De acteurs gaan samen met de regisseur aan de slag om hun rol in te vullen en aan te kleden. Een creatief en uitdagend proces waarvan het resultaat verrassend, volwaardig en uitnodigend zal zijn.

Ben je theatraal, enigszins dramatisch, experimenteel, maar vooral enthousiast en heb je plezier in acteren, meld je dan aan voor de auditie op 31 augustus a.s. Je wordt dan opgenomen in het bestand en ontvangt nadere informatie.

Aanmelding auditie / repetities:

Aanmelding: via de site Theaterproducties ‘Het Hof’: http://www.hethof.info/

Telefoon: 074-2568117

E-mail: info@hethof.info

Auditie: 31 augustus 2010.

Repetities: Vanaf 7 Sept elke dinsdag van 19.30 uur t/m 22.00 uur.

Voorstellingen: 15, 16, 17 en 23 April 2011 in de verschillende theaters.

Kosten: € 25,- p/m

Met theatrale groet,

Wout Hofstede

Producent/ Regisseur “Het Hof”

Arida Stomps (-Petiet) “AridaTheater”