Kijk op site voor de Youtube filmpjes www.accordeonist-greetje.nl

Accordeonist / Muzikant Greetje de Oude speelt virtuoos Franse Musette, Spaans, Italiaans, Zigeunermuziek, Klezmer, Tango, Mediterrane, Caribische muziek en zingt diverse liedjes. Speciaal voor recepties, verjaardag, huwelijk, diners, openingen, galerie, themadag…. Zij is een professionele accordeonist en afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Het virtuoze duo “Accorde Vi” bestaat uit viool en accordeon het duo speelt diverse feestmuziek uit alle landen en zingt/speelt van Italiaans, Klezmer, Zigeunermuziek tot en met het levenslied. Ook het Caribische bandje “La Bandita” is erg vrolijk en geschikt voor alle feesten zij spelen o.a. : Merenque,salsa,kaseko en nog veel meer tropische muziek. Daarnaast geeft Greetje de Oude als La Garetha spaanse flamenco dansworkshop met gebruik van castagnetten en gitaar. Greetje de Oude heeft opgetreden voor VPRO TV. Zie “Vrije geluiden” 2004 TV opnamen-Accordeon. Accordeoniste voor Frans Bauer geweest op CD Duitse Special. Musical Ciske de Rat in Luxor theater mer Danny de Munk; Joop van de Ende produktie's. Herdenkingstocht 4/5 mei zigeunermuziek bij het zigeunermonument op het museumplein met Job Cohen/ Dhr Marcouch. Jordaanfeest op het Jordaanplein. Zij is dirigent bij het Amsterdams Zwanenkoor en treed daarmee op in vele theater o.a. elk jaar 8 voorstellingen in Theater de Rode Hoed in Amsterdam.

Zie foto's/muziek : www.accordeonist-greetje.nl biografie/cd/muziektheaterproduktie's zijn te vinden www.greetjedeoude.nl

Zowel solo als alle andere bezettingen zijn zeer geschikt voor allerlei feesten, verjaardagen, recepties, restaurant, feestjes en openingen. Het duo speelt akoestisch zowel binnen als buiten en hebben geen vaste plek nodig.

zie youtube accordeonmuziek diverse stijlen onder de naam Accordeoniste Greetje de Oude :

Zie voor meer informatie/boekingen:

www.accordeonist-greetje.nl

info@greetjedeoude.nl

Bel 06 54210223

]http://www.youtube.com/watch?v=iSMmPZaM844&feature=related