RESONANCE ACTEURSBUREAU

Resonance Acteursbureau is gespecialiseerd in het leveren van ervaren trainingsacteurs voor diverse trainingen .

De specialisaties van onze trainingsacteurs variëren op het gebied van interculturele vraagstukken, management, gesprekstechnieken, agressie, conflicthantering en vele andere trainingen.

De bijdrage van ResonanceActeurs is persoonlijk omdat wij professionals, dus echte mensen, als leermiddel inzetten.

Onze trainingsacteurs kunnen zelfstandig ingezet worden, leven zich in en geven feedback en achtergrondinformatie aan de cursisten. Op natuurlijke wijze brengt de acteur de leerpunten van uw cursisten naar boven, zich aanpassend aan de steeds veranderende trainingssituatie. Hij of zij gaat vanzelfsprekend zorgvuldig met uw cursisten om zodat deze met een tevreden en veilig gevoel de trainingssituatie beëindigen en zelfstandig de praktijk in kunnen gaan.

De selectie vindt zorgvuldig plaats en ResonanceActeurs is in staat om zeer klantgericht en flexibel op vragen te reageren.

Onze service staat op een hoog peil en wij leveren al jaren trainingsacteurs aan een groot aantal gerenommeerde organisaties, opleidings-en assesmentbureaus.

Resonanceacteurs beschikt over een uitgebreid bestand van beschikbare acteurs en actrices van verschillende komaf die inzetbaar zijn al naar gelang het onderwerp of soort training. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op uw wensen. Acteurs bieden cursisten de gelegenheid te leren handelen in bepaalde vooral lastige situaties die zij in hun werk of ergens anders tegenkomen.

Simulaties hebben daarom betrekking op alledaagse, voor de deelnemers herkenbare en relevante gebeurtenissen. De acteur creëert een veilige situatie waarbinnen met gedrag geëxperimenteerd kan worden.

De meerwaarde van een trainingsacteur in gedragssimulaties ligt voor een belangrijk deel bij het veilige tegenspel en de feedback die zij de deelnemers geven. Onze acteurs zijn gespecialiseerd in spannings-controle oefeningen, waardoor zij in staat zijn de spanning van de cursist te beoordelen en in goede banen te leiden.

De feedback van een acteur richt zich vooral op de beleving. De cursisten krijgen de feedback in twee fasen en vanuit verschillende invalshoeken.

1.

Feedback door de acteur tijdens de spelsituatie waarmee hij of zij op het gedrag van de cursist reageert.

2.

Nabespreking na afloop van de simulatie waarin de acteur verwoordt wat het effect van het gedrag van de cursist is geweest op de acteur zelf.

Resonance Acteursbureau is in staat uw bedrijfsfilm te (laten) maken van begin tot eind, dus het gehele productieproces omvattend vanaf opnamen tot en met de afwerking van de montage. De vorm zou kunnen zijn een instructievideo, reportage, fictie of datgene wat passend is bij de uiteindelijke boodschap.

Resonance kan hierbij actief zijn in het leveren van regie, materialen, planning en coördinatie, de uitvoering van de opnamen en montage en vanzelfsprekend in het leveren van acteurs en actrices.

Mogelijke onderwerpen die in aanmerking zouden kunnen komen:

Agressie en conflicten

Overval- en gijzelingssituaties

Communicatie op het werk

Presentatie en coaching

Leren omgaan met vreemde culturen

Management

Verkoop en klantgerichtheid

Medische opvanggesprekken

Opvang na schokkende ervaringen

Omgaan met verslaving

Ervaringen van patiënten en artsen

Mocht u een ander onderwerp of doel in het hoofd hebben, dan heeft Resonance Acteurs voldoende professionaliteit in huis om daar op maat en binnen de door u gewenste termijn een pasklaar product voor te bieden.

Voor al uw vragen en boekingen kunt u contact opnemen met ons:

Resonance Acteursbureau

Ronny Biermanpad 12 | 1507 ST | Zaandam | Nederland

Telefoonnummer.: +31 (0) 6. 511 23 792

Website.: www.resonanceacteurs.nl | Email.: info@resonanceacteurs.nl

www.facebook.com/ResonanceActeursbureau